fbpx
 

 

 

 

Passupplägg

 

Passupplägg för HT18 kommer inom kort

 

Passupplägg för VT18

Pass 1, 2, 3: Street

Vi testar steg och koreografi som har en tyngre känsla med mer attityd såsom Bounce och Slide och dansar detta till den moderna och nya musiken.

 

Pass 4, 5, 6: Jazz

Jazz är en väldigt bred dansstil. Vi tar fasta på den glada och showiga Broadwayjazzen. Rörelserna är ofta stora, glada och uttrycksfulla. Denna dansstil är full av glädje och energi.

 

Pass 7, 8, 9: Fusion

Här blandas olika stilar för att skapa nya rörelser och steg. På Star Dance skapar vi vår egen Fusion. Till våren kommer vår Fusion att vara en mix av att få prova både Disco och Afro.

 

Pass 10: Avslutning/Uppvisning

Nu bjuder vi in föräldrar och det är dags att ge dem en härlig och rolig dansuppvisning där vi visar vad vi har lärt oss under terminens gång och känner oss som riktiga Star Dancers!

 

 

Rörelseglädje!

Star Dance är en dansskola för dig som vill prova flera olika dansstilar under en och samma termin och lära dig massa nya, coola steg till härlig och modern musik. Efter en termin hos Star Dance har du fått lära dig massa nya roliga danssteg. Dans- och rörelseglädjen finns som en röd tråd genom hela dansupplägget vilket är viktigare än ”att dansa perfekt”.

 

Att ta med

  • Deltagarna behöver vara ombytta för inomhusaktiviteter. Rena skor och kläder som känns bekväma att dansa i. Endast strumpor eller barfota ser vi helst inte då det är lätt att halka i strumpor eller bli trampad på tårna om man är barfota.
  • Ta också med en fylld vattenflaska. Märk gärna vattenflaskan med namn.

 

 

Jennie Hobro, Verksamhetsansvarig

 

konceptutvecklare_jennieh

 

 

 

Jennie är verksamhetsansvarig och passutvecklare för Star Dance.

 

Tillsammans med kunniga danspedagoger har Jennie tagit fram ett nytt härligt passupplägg till våren där barnen skall få dansa Street, Show och Fusion till en mix av cool musik. Under våra terminer har Star Dance Fusion varit en mix av latin, afro och house, modern dans och balett och nu till våren blir det en mix av Disco och Afro.

 

Vår coola avslutningskoreografi kommer att spelas in så att du kan öva hemma när du inte är på ditt Star Dance pass.

 

Jennie, tillsammans med duktiga regionsasnvariga, coachar alla Star Dance ledare till att sprida energi och dansglädje och brinner för att alla deltagare på Star Dance ska utvecklas och låta sin stjärna lysa!

 

Jennie har arbetat på Sweden Sport Academy sedan 2012 och har själv en bakgrund som barnledare och är instruktör i danspass sedan flera år tillbaka. Jennie har dansat hela sitt liv och började i tidig ålder på jazzdans och har sedan provat på allt från folkdans till Afro. Hon har även varit drillflicka i 10 år.