Passupplägg

 

 

Passupplägg för HT17

Pass 1, 2, 3: Street

Vi testar steg och koreografi som har en tyngre känsla med mer attityd såsom Bounce och Slide och dansar detta till den moderna och nya musiken.

 

Pass 4, 5, 6: Jazz

Jazz är en väldigt bred dansstil. Vi tar fasta på den glada och showiga Broadwayjazzen. Rörelserna är ofta stora, glada och uttrycksfulla. Denna dansstil är full av glädje och energi.

 

Pass 7, 8, 9: Fusion

Här blandas olika stilar för att skapa nya rörelser och steg. På Star Dance skapar vi vår egen Fusion. Under våren har vår Fusion varit en mix av house, latin och Afro. Till hösten kommer vår Fusion att vara en mix av balett och modern/nutida dans och lyrisk dans.

 

Pass 10: Avslutning/Uppvisning

Nu bjuder vi in föräldrar och det är dags att ge dem en härlig och rolig dansuppvisning där vi visar vad vi har lärt oss under terminens gång och känner oss som riktiga Star Dancers! Vi kommer att dansa till Isas coola låt Drum and Bass där Isa varit med och tagit fram koreografin. Läs mer om Isa här.

 

Rörelseglädje!

Star Dance är en dansskola för dig som vill dansa mer och lära dig massa nya, coola steg till härlig och modern musik. Efter en termin hos Star Dance har du fått lära dig massa nya roliga danssteg. Dans- och rörelseglädjen finns som en röd tråd genom hela dansupplägget vilket är viktigare än ”att dansa perfekt”.

 

Att ta med

  • Deltagarna behöver vara ombytta för inomhusaktiviteter. Rena skor och kläder som känns bekväma att dansa i. Endast strumpor eller barfota ser vi helst inte då det är lätt att halka i strumpor eller bli trampad på tårna om man är barfota.
  • Ta också med en fylld vattenflaska. Märk gärna vattenflaskan med namn.

 

 

 

Jennie Hobro, passutvecklare

 

konceptutvecklare_jennieh

 

 

 

Jennie är verksamhetsansvarig och passutvecklare för Star Dance.

 

Tillsammans med Isa och kunniga danspedagoger har Jennie tagit fram ett nytt härligt passupplägg till våren där barnen skall få dansa Street, Show och Fusion till en mix av cool musik. Under vårterminen har Star Dance Fusion varit en mix av latin, afro och house. Höstterminen 2017 kommer Star Dance Fusion bestå av en mix med balett och modern/nutida dans och lyrisk dans.

 

Vår coola avslutningskoreografi under VT17 dansas till ISA’s låt Drum & Bass. Koreografin är framtagen tillsammans med ISA ! Du som deltar på Star Dance kommer att kunna öva på dansen hemma tillsammans med ISA! Även HT17 kommer vi att dansa avslutningsdans till en av ISA:s låtar!

 

Jennie coachar alla Star Dance ledare till att sprida energi och dansglädje och brinner för att alla deltagare på Star Dance ska utvecklas och låta sin stjärna lysa!

 

Jennie har arbetat på Sweden Sport Academy sedan 2012 och har själv en bakgrund som barnledare och är instruktör i danspass.