Vad är Star Dance?

Låt din stjärna lysa!

 

 

Star Dance är en dansverksamhet för dig som är 6-12 år. För dig som är 6-9 år har vi två nivåer, silver och guld. Oavsett vilken nivå som passar dig bäst så får du möjligheten att dansa olika dansstilar under en och samma termin, lära dig olika grundsteg och få utmanas av olika koreografier,  rytmer och teknikträning inom varje stil. För dig som är 9-12 år så fokuserar vi på en dansstil under hela terminen.

 

Terminen avslutas med en uppvisning för föräldrar och syskon.

Star Dance har duktiga danslärare som får dig att ha roligt och utvecklas. De följer ett färdigt passupplägg som är anpassat för åldrarna på barnen i gruppen.

 


Pris

 

 

Terminsavgiften för Star Dance varierar i olika områden. Anledningen till det beror på olika lokalhyror och andra lokala förutsättningar.

Du hittar terminsavgiften för just ditt område på områdets sida i det grå fältet där du också hittar plats, dag och tid.

 

 

 

Rörelseglädje till musik!

 

 

På Star Dance handlar det om att ha roligt, hitta rörelseglädje till musik och en vilja att lära sig mer. Våra danslärare ser varje individ och peppar för att bygga upp deltagarnas självförtroende.

 

Musiken på Star Dance är en blandning av den senaste musiken, men samtidgt kan en lite äldre låt smyga sig in. Vi som tar fram passupplägget och musiken lägger stor vikt vid att hitta rätt musik till rätt dansstil.
Sweden Sport Academy erbjuder både Knatteskutt för de allra minsta (2-7 år), Fotbollskul för barn 5-8 år och Star Dance för de lite äldre (6-12 år). För oss är det viktigt att rörelse förknippas med glädje, från småbarnsåren upp till att man blir vuxen.