fbpx
 

Faktura / Betalning

Varför betalar jag för hela terminen direkt?

Du betalar beloppet för hela terminen på en gång. Detta för att de flesta deltagare väljer att vara med hela terminen och för att du inte ska behöva få två fakturor med några få veckors mellanrum.

Om du av någon anledning väljer att avboka görs en återbetalning till dig. Dina kontouppgifter lämnar du i avbokningsprocessen på hemsidan.

Betalar du endast en del av fakturan och förfallodatumet passeras så kommer det att skickas en påminnelse på resterande belopp.

När du automatiskt flyttas till nästa termin och väljer att fortsätta kommer en ny faktura skickas ut inför terminsstarten.

 

 

Jag har inte fått någon faktura, vad beror detta på?

När en anmälan genomförs väljer du om du önskar få din faktura via e-post eller hem i brevlådan. Alternativet ”per e-post” är gratis och om du väljer ”per brev” läggs det på en fakturaavgift på 50 kr. För att kunna öppna e-postfakturan behöver du ha Adobe Reader eller liknande program installerat. Har du bockat i via e-post och ingen faktura har dykt upp vänligen kolla igenom din skräppost. Har du ett spamfilter på din dator kan det vara orsaken till att fakturan inte nått din inkorg utan istället hamnat i din skräppost.

Om du inte heller hittar någon faktura i skräpposten vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn, välj ”Faktura/betalning” som ämne och fyll i resterande uppgifter. När meddelandet når oss undersöker vi ditt ärende, dubbelkollar så att rätt e-postadress är avgiven i anmälan och skickar en ny. Skulle det fortfarande inte dyka upp någon faktura vänligen kontakta oss igen så skickar vi en faktura per post istället.

 

Hur lång tid tar det innan en återbetalning sker?

Inom en vecka från avbokningsdagen görs en återbetalning till det konto som du angav när du avbokade din plats. Skulle det mot all förmodan inte ha dykt upp någon återbetalning vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn, välj ”Faktura/betalning” som ämne och fyll i resterande uppgifter, skriv också gärna med ditt fullständiga kontonummer (clearing- och kontonummer).

 

Jag har betalat min faktura men det fortsätter att komma påminnelser? Varför?

Hör av dig via kontaktformuläret så fort den första påminnelsen når dig. Har en betalning skett men att inget OCR-nummer har angivits eller att det har angivits på ett felaktigt sätt så kan vi tyvärr inte se att någon betalning är kopplad till ditt barns anmälan. För att kunna hjälpa dig genom att spåra din inbetalning behöver vi veta nedanstående:

  • När betalade du fakturan?
  • Vilken summa betalade du?
  • Till vilket BG-konto har du betalat till?
  • Vilken betalningsreferens (mottagartext) angav du? Det du skrev till oss när du betalade fakturan (OCR-numret, Star Dance, ditt barns namn, ditt namn eller liknande).

 

Mitt barn har inte medverkat men vi har fått en faktura?

En anmälan till Star Dance är bindande fram till att en avbokning sker. Avbokningen måste ske via www.stardance.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du har fått i din anmälningsbekräftelse via e-post, dessa finns också med på din originalfaktura. Avbokning kan också ske via e-post till info@swedensportacademy.com. Sker ingen avbokning och terminen fortlöper så får du betala hela terminsavgiften oavsett om barnet medverkat eller ej. Detta står i de villkor du godkänt vid din anmälan.