fbpx
 
Låt din stjärna lysa!

Anmäl dig här!

Höstens kurser startar v.35

Star Dance Norrköping

 

Anmälan till vårens danskurser är öppen!

 

Vi ser fram emot vårens termin som bjuder på nya coola danssteg inspirerat från olika dansstilar samt ny häftig koreografi för en spännande avslutning med uppvisning.
Anmäl dig för att säkra din plats!

 

Följ oss på Instagram @stardancebyssa, Facebook eller här på hemsidan för att hålla dig uppdaterad om terminen.

 

Välkommen!

 

 

Vill du vara med gratis på Star Dance?

Boka städning med EC Life som hjälper dig med livspusslet – då får ett av dina barn medverka gratis på en terminskurs av Star Dance! Läs mer på eclife.se/kampanj.

 

 

Adressen till lokalen är Slottsgatan 114, 602 22 Norrköping

 

Star Dance Mix är danskursen för dig 6-9 år där inga förkunskaper behövs. Här lär vi oss b.la grunderna i Street, jazz och Disco på ett lekfullt och inspirerande sätt. Vi övar på takter och rytmer. Läs mer här…

Pris

1 250 kr.
Du kan enkelt avboka platsen kostnadsfritt t.o.m. 19 augusti om tiden inte skulle passa. Därefter kan du avboka mot 250 kr t.o.m. 9 sep. Anmäl dig här!
Star Dance Street är för dig som är 9-12 år och vill fokusera på en dansstil. Vi kommer under 10 veckor att lära oss massa olika streetsteg Läs mer här…

Pris

1 250 kr.
Du kan enkelt avboka platsen kostnadsfritt t.o.m. 19 augusti om tiden inte skulle passa. Därefter kan du avboka mot 250 kr t.o.m. 9 sep. Anmäl dig här!
 


 
 

LEDARE

 

 

Frida Nyrén

Dansledare

Hej!
Mitt namn är Frida och jag arbetar som dansledare för Star Dance i Norrköping.

jag har själv dansat sedan jag var 5 år och provat på stilar som Contemporary, Jazz, Dance Hall men fortsatte även med disco. Jag studerar på danslinjen på De Geers gymnasiet i Norrköping och har tidigare erfarenhet av att leda barngrupper i dans.

Jag är också medlem i en uppvisningsgrupp och har tävlat i dans.
Jag har gått Sweden Sport Academys ledarutbildning och ser fram emot en härlig termin tillsammans med barnen.

Vi ses!
Mvh Frida