fbpx
 
Låt din stjärna lysa!

Anmäl dig här!

Höstens kurser startar v.35

Star Dance Karlstad

Lördag 14 mars hålls Star Dance i Dansstudion Kungsgatan 6D, ordinarie tid.

Anmälan till vårens danskurser är öppen!

 

Vi ser fram emot vårens termin som bjuder på nya coola danssteg inspirerat från olika dansstilar samt ny häftig koreografi för en spännande avslutning med uppvisning.
Anmäl dig för att säkra din plats!

 

Följ oss på Instagram @stardancebyssa, Facebook eller här på hemsidan för att hålla dig uppdaterad om terminen.

 

Välkommen!

 

 

Vill du vara med gratis på Star Dance?

Boka städning med EC Life som hjälper dig med livspusslet – då får ett av dina barn medverka gratis på en terminskurs av Star Dance! Läs mer på eclife.se/kampanj.

 

 

Star Dance Mix är danskursen för dig 6-9 år där inga förkunskaper behövs. Här lär vi oss b.la grunderna i Street, jazz och Disco på ett lekfullt och inspirerande sätt. Vi övar på takter och rytmer. Läs mer här…

Pris

1 250 kr.
Du kan enkelt avboka platsen kostnadsfritt t.o.m. 19 augusti om tiden inte skulle passa. Därefter kan du avboka mot 250 kr t.o.m. 9 sep. Anmäl dig här!
Star Dance Street är för dig som är 9-12 år och vill fokusera på en dansstil. Vi kommer under 10 veckor att lära oss massa olika streetsteg Läs mer här…

Pris

1 250 kr.
Du kan enkelt avboka platsen kostnadsfritt t.o.m. 19 augusti om tiden inte skulle passa. Därefter kan du avboka mot 250 kr t.o.m. 9 sep. Anmäl dig här!
 


 
 

LEDARE

 

 

Gilda Edlund

Dansledare

Hej
Mitt namn är Gilda och jag är dansledare i Karlstad.

Jag började själv dansa som liten och har dansat flera olika stilar som hip hop, beyonce style och dancehall. I skolan dansar jag modernt, balett och jazz.

Jag går danslinjen här i Karlstad så mina dagar består av mycket dans även i skolan. Jag har erfarenhet av att leda barngrupper från 2 års ålder och uppåt.

Det är så roligt att få sprida dansglädjde hos alla barn men det är också fantastiskt med den glädje som man får tillbaka.

Jag ser fram emot en ny härlig termin med alla barn!

Vi ses!
Mvh Gilda