fbpx
 
Låt din stjärna lysa!

Anmäl dig här!

Höstens kurser startar v.35

Star Dance Göteborg – Centrum

Söndag 29 mars hålls Star Dance på Friskis Johanneberg, ordinarie tid.

Anmälan till vårens danskurser är öppen!

 

Vi ser fram emot vårens termin som bjuder på nya coola danssteg inspirerat från olika dansstilar samt ny häftig koreografi för en spännande avslutning med uppvisning.
Anmäl dig för att säkra din plats!

 

Följ oss på Instagram @stardancebyssa, Facebook eller här på hemsidan för att hålla dig uppdaterad om terminen.

 

Välkommen!

 

 

Vill du vara med gratis på Star Dance?

Boka städning med EC Life som hjälper dig med livspusslet – då får ett av dina barn medverka gratis på en terminskurs av Star Dance! Läs mer på eclife.se/kampanj.

 

 

Star Dance Mix är danskursen för dig 6-9 år där inga förkunskaper behövs. Här lär vi oss b.la grunderna i Street, jazz och Disco på ett lekfullt och inspirerande sätt. Vi övar på takter och rytmer. Läs mer här…

Pris

1 250 kr.
Du kan enkelt avboka platsen kostnadsfritt t.o.m. 19 augusti om tiden inte skulle passa. Därefter kan du avboka mot 250 kr t.o.m. 9 sep. Anmäl dig här!
Star Dance Street är för dig som är 9-12 år och vill fokusera på en dansstil. Vi kommer under 10 veckor att lära oss massa olika streetsteg Läs mer här…

Pris

1 250 kr.
Du kan enkelt avboka platsen kostnadsfritt t.o.m. 19 augusti om tiden inte skulle passa. Därefter kan du avboka mot 250 kr t.o.m. 9 sep. Anmäl dig här!
 


 
 

LEDARE

 

 

Paulina Ringqvist

Dansledare

Hej, jag kommer att arbeta som danslärare för Star Dance i Göteborg.

Jag har dansat så länge jag kan minnas och tycker om all dans från street till jazz. Jag vill så ett frö av dansglädje hos eleverna och jag vill skapa roliga kvällar där ditt barn får uttrycka sig själv i dansens form.

Precis som alla våra ledare så har jag gått Sweden Sport Academys ledarutbildning och ser fram mot att skapa en trygg miljö i gruppen.

Ta med dig dansskorna så ses vi för att lära oss massa roliga steg och koreografier!

Välkommen

Mvh//
Paulina Ringqvist